ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

About

Αποστολή

Τι κούριερ χρησιμοποιείτε για παραδόσεις;

Χρησιμοποιούμε την DHL για την αποστολή όλων των παραγγελιών μας και προωθούνται στην εθνική ταχυδρομική υπηρεσία κατά την άφιξη στη χώρα προορισμού.

Πόση ώρα διαρκεί η παράδοση;

Οι διεθνείς παραγγελίες χρειάζονται γενικά 1-3 εργάσιμες ημέρες για να φτάσουν. Η παράδοση εντός της Γερμανίας διαρκεί συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Πόσο κοστίζει η παράδοση;

Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ παράδοση σε όλες τις παραγγελίες άνω των 50 € /50£ / 50 CHF.

Μπορώ να παρακολουθήσω το στοιχείο μου;

Ναι. Θα σας σταλεί ένα email επιβεβαίωσης μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της παραγγελίας σας. Αυτό το email θα περιέχει επίσης τον αριθμό παρακολούθησης.

Κάνετε παραδόσεις στη χώρα μου;

Αυτήν τη στιγμή αποστέλλουμε στις ακόλουθες χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ιρλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο.

About

Πληρωμή

Ποιους τρόπους πληρωμής αποδέχεστε;

Αυτήν τη στιγμή δεχόμαστε όλες τις σχετικές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, συμπεριλαμβανομένων των Visa, Mastercard, PayPal και Postfinance.

Τι νομίσματα μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Δεχόμαστε πληρωμές μόνο σε ευρώ, GBP και CHF.

About

Επιστροφές

Ποια είναι η πολιτική επιστροφών στο διαδίκτυο;

Εάν δεν είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με τα εμπορεύματα που παραλάβατε, μπορείτε να τα επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή, υπό την προϋπόθεση ότι είναι στην αρχική τους κατάσταση με δυνατότητα επαναπώλησης.

Μόλις επιστρέψετε, δικαιούστε να λάβετε ανταλλαγή ή επιστροφή χρημάτων.

Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε τα χρήματα ή να ανταλλάξουμε αντικείμενα που φαίνεται να έχουν φορεθεί, πλυθεί ή να μην είναι στην αρχική τους κατάσταση.

Επισυνάψτε τη συμπληρωμένη Φόρμα Επιστροφών με τα εμπορεύματά σας και βεβαιωθείτε ότι όλα τα επιστρεφόμενα αντικείμενα είναι καλά συσκευασμένα, ώστε να μην καταστραφούν στο ταχυδρομείο.

Πώς μπορώ να επιστρέψω ένα αντικείμενο;

Για να επιστρέψετε ένα αντικείμενο, μπορείτε απλώς να συμπληρώσετε τη συνημμένη φόρμα επιστροφών και να επισυνάψετε τη διεύθυνση επιστροφής στο δέμα και να το μεταφέρετε στο τοπικό ταχυδρομείο σας.

Ποιος πληρώνει τα ταχυδρομικά τέλη επιστροφής;

Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ ταχυδρομικά τέλη επιστροφής για όλες τις παραγγελίες που επιστρέφονται εντός 14 ημερών από την παραλαβή.

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι λάβατε την επιστροφή μου;

Στόχος μας είναι να επεξεργαστούμε τις επιστροφές εντός 2 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή τους. Θα ειδοποιηθείτε με email μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφών.